Alkalmazás

Lakás árkalkulátor a Mesterséges Intelligencia erejével, hirdetési trendek és statisztikák.

Küldetésünk egy professzionális, mindig naprakész, szakértő lakásokos megalkotása, mely ingatlanosok és magánemberek eszköztárának erős és jelentős képviselője lehet.

Ha Ön lakásokkal kereskedik, esetleg magánember aki lakásvásárlás előtt áll, akkor az artinca egy erős ütőkártyát jelenthet az eszköztárában.Árkalkulátor a Mesterséges Intelligencia erejével
Az artinca egyedülálló módon veti be a Mesterséges Intelligencia erejét, megvalósítva a piac egyik legerősebb, mindig naprakész árkalkulátorát. A Mesterséges Intelligencia több tízezer - ha nem százezer - valódi lakáshirdetést felhasználva tanulja meg a különböző települések ártrendjeit így képessé válva a lehető legpontosabb árbecslésre.

A minél nagyobb pontosság elérése érdekében nem egy, de számos egymástól függetlenül betanított Mesterséges Intelligencia eredményei kerülnek összevetésre minden egyes kalkuláció során a még pontosabb értékek meghatározása érdekében.

Az artinca folyamatosan igyekszik a Mesterséges Intelligenciák frissítésére az aktuálisan elérhető hirdetéseket felhasználva, így biztosítva, hogy a kalkulációk értékei mindig naprakészek legyenek.

Hirdetési trendek
Tekintse meg a különböző települések legnépszerűbb lakáshirdetési paramétereit. Hol mekkora, milyen típusú lakásokat hirdetnek, mely paraméterekkel. Az artinca megmondja hol mit érdemes keresni, és mi az amit nehéz, esetleg lehetetlen megtalálni.

Statisztikák
A hirdetési trendek mellett az artinca abba is betekintést nyújt, hogy az egyes településeken milyen arányban hirdetik a különböző típusú lakásokat. Az építési technológia, a lakás állapota, a mérete és számos más paramétere alapján tekintheti meg, hogy azok mennyire jellemzőek az adott település eladó lakásainak körében.


Visszajelzés
Számunkra nagyon fontos az Ön véleménye! Amennyiben bármilyen észrevétele van az alkalmazással kapcsolatban, segítséget szeretne kérni a használatában vagy bármilyen jellegű fejlesztési ötlete lenne, úgy ne habozzon használni az alkalmazásban található "Visszajelzés" funkciót!

A gyakori frissítések mellett az artinca csapata a folyamatos fejlesztés mellett újabb és újabb funkciókkal bővíti az alkalmazást. Bizonyosodjon meg róla, hogy Ön is mindig a lehető legfrissebb verziót használja!

Letöltés
Az artinca - A lakásokos alkalmazás ingyenesen letölthető androidos készülékekre a Google Play áruházból:


Verzió: 3.2.3.57

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések