Lakáspiac a VI. kerületben


VI. kerület

Lakáspiaci statisztikáink következő alanya Budapest VI. kerülete. Alább megtekinthetőek a különböző tulajdonságok alapján készült kimutatásaink. A számok az artinca adatbázisában megtalálható valódi személyektől származó hirdetések alapján készültek, így minden érték valós adatból származik.

Ár alapú eloszlás

A következő kimutatások a lakáshirdetésekben megtalálható árakat veszik alapul. A statisztikák megmutatják, hogy a területen jelenleg elérhető lakáshirdetések mekkora százaléka esik az egyes árkategóriákba, illetve azt is, hogy mekkora az ide tartozó hirdetett lakások átlagos alapterülete.

Az összes hirdetés

Az ábrán megtekinthető az összes elérhető lakáshirdetés árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület.


Maximum 30 millió forintért

Az ábrán megtekinthető a maximum 30 millió forintért kínált lakáshirdetések árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület.


Maximum 30 millió forintért az összesből

Az ábrán megtekinthető a maximum 30 millió forintért kínált lakáshirdetések árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület az összes, a területen elérhető lakáshirdetés viszonylatában.


Árak 10 és 20 millió forint között

Az ábrán megtekinthető a 10 és 20 millió forint között kínált lakáshirdetések árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület.


Árak 20 és 30 millió forint között

Az ábrán megtekinthető a 20 és 30 millió forint között kínált lakáshirdetések árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület.


Árak 30 és 40 millió forint között

Az ábrán megtekinthető a 30 és 40 millió forint között kínált lakáshirdetések árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület.


Árak 40 és 50 millió forint között

Az ábrán megtekinthető a 40 és 50 millió forint között kínált lakáshirdetések árintervallumok alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos alapterület.


Alapterület alapú eloszlás

Az alapterületet alapul vevő ábrák a lakáshirdetések m² mérete alapján mutatnak be különböző eloszlású statisztikákat. Az ábrákon megtekinthető, hogy a területen elérhető panel- illetve téglalakás hirdetések mekkora százaléka esik bele az egyes alapterület intervallumokba, illetve az is, hogy mekkora az intervallumon belül elérhető lakáshirdetések átlagos ára.

Az összes hirdetés

Az ábrán megtekinthető az összes elérhető panel- és téglalakás hirdetés alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 40m² és 60m² között

Az ábrán megtekinthető a 40m² és 60m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 40m² és 60m² között az összesből

Az ábrán megtekinthető a 40m² és 60m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár az összes, a területen elérhető lakáshirdetés viszonylatában.


Maximum 100m² alapterület

Az ábrán megtekinthető a maximum 100m² alapterületű panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 25m² és 75m² között

Az ábrán megtekinthető a 25m² és 75m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 30m² és 40m² között

Az ábrán megtekinthető a 30m² és 40m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 40m² és 50m² között

Az ábrán megtekinthető a 40m² és 50m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 50m² és 60m² között

Az ábrán megtekinthető a 50m² és 60m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 60m² és 70m² között

Az ábrán megtekinthető a 60m² és 70m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Alapterület 70m² és 80m² között

Az ábrán megtekinthető a 70m² és 80m² közötti panel- és téglalakás hirdetések alapterület intervallum alapú eloszlása és az azokhoz tartozó átlagos meghirdetett ár.


Letöltés
Az artinca - A lakásokos alkalmazás ingyenesen letölthető androidos készülékekre a Google Play áruházból:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések